Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version


Adobe Photoshop Lightroom 6 Full VersionAdobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version adalah sebuah aplikasi editing foto yang memiliki fitur yang sangat lengkap tetapi memiliki tampilan antarmuka yang sederhana sehingga sangat mudah dipahami bahkan oleh pemula sekalipun. Anda yang sedang mencari aplikasi editing foto yang bagus dan terbaru, maka software Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini adalah software yang sangat tepat untuk anda tersebut. Fitur yang disediakan oleh aplikasi yang satu ini sangatlah banyak dan beragam, sehingga anda dapat melakukan edit foto dengan hasil yang lebih sempurna jika dibandingkan dengan menggunakan aplikasi sejenis lainnya.

Berbagai hal dapat anda lakukan dengan menggunakan Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini, diantaranya : menyesuaikan warna, kontras, tone, dan juga balance, memperbaiki detail foto dengan sangat detail, Membuat semua detail foto keluar baik yang kekurangan cahaya maupun terlalu banyak cahaya, bahkan anda juga dapat membuat video berupa slide fot dari kumpulan foto-foto yang anda punya menggunakan aplikasi Adobe Photoshop Lightroom Full Version ini.

Adobe Photoshop Lightroom 6 Full Version1

Features Of Adobe Photoshop Lightroom

  • Creativity and flexibility
    Bring out the best in every image with Lightroom 4. Experiment freely with comprehensive image processing tools in a nondestructive environment.
  • Tone and color
    Precisely adjust color, tone, and contrast. Easily make beautiful black-and-white conversions.
  • Detail and correction
    Use powerful tools to maximize detail and perfect your images. Sharpen, reduce noise, add grain, and correct lens defects and perspective distortion
  • Saving time and working efficiently
    Get all your digital photography tools in one intuitive solution. Make one-click adjustments to multiple images, create and store timesaving presets, and more.
  • Highlight and shadow recovery
    Bring out all the detail that your camera captures in dark shadows and bright highlights. Now you have more power than ever before to create great images in challenging light.
  • Photo book creation
    Create beautiful photo books from your images with a variety of easy-to-use templates included in Lightroom. Upload your book for printing with just a few clicks. Receive 20% off from Blurb on your first book created using Lightroom 4 software.*
  • Location-based organization
    Find and group images by location, easily assign locations to images, or plot a photo journey. Automatically display location data from GPS-enabled cameras and camera phones.
  • Extended video support
    Organize, view, and make adjustments to video clips. Play and trim clips, extract still images from them, or adjust clips with the Quick Develop tool.

Main Characteristic Of Adobe Photoshop Lightroom

  • An intuitive environment with tools designed specifically for photographers.
  • Organization, evaluation of images and the addition of a copyright symbol.
  • Create image presets.
  • Integration with Photoshop.
  • Adjust the settings of multiple images with one click.
  • Cross-platform support for 64-bit architecture, Mac OS and Windows platforms.
  • Support for DSLR video files – Interoperability with most digital SLR cameras makes it easy to monitor and organize static photos and videos.
  • Adding watermarks – embedding a logo (text or graphic watermark) in the image, adjusting the size, position and transparency.
  • Quick import images – the import interface is easy to navigate, contains clear visual indicators of where and how the photos will be located after import.
  • Correction perspective – the possibility of non-destructive correction of the picture perspective.
  • Flexible print settings. Tools allow you to drag one image or several images to a page, and then change their location and size.
  • Lens correction – correction of lens defects, such as geometry violation, chromatic aberration, vignetting, etc.
  • Download on the Internet – the ability to upload images on Facebook, SmugMug and Flickr. When you add comments to pictures, these messages are instantly displayed in the Adobe
  • Photoshop Lightroom library next to the corresponding photos.
  • Create a slide show with music. Ready-made slideshows can easily be shared with the help of exports (including high-resolution).
  • Photographing in conjunction with the computer – instant import and display of the photo after the camera fixes the picture.
  • Simulation of film grain. The tools make it easy to control the grain parameters that can be applied to the image to simulate the appearance of the film

Cara Instal Adobe Photoshop LightRoom Full Version :

  1. Download dan ekstrak file “Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version” ini.
  2. Matikan koneksi internet.
  3. Instal programnya seperti biasa.
  4. Blok aplikasinya dengan firewall.
  5. Done.

 

Link Download

Single Link

Turbobit

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version (1.27 Gb)

Uptobox

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version (1.27 Gb)

Mega

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version (1.27 Gb)

390 Mb Part

Turbobit

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

Uptobox

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

Mega

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4

ZippyShare

Part 1 , Part 2 , Part 3 , Part 4


320 thoughts on “Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.0 Full Version

  1. caca

    gan pas install adobe creative cloud nya ga cocok itu gmn ya?

    Reply
    1. Adrian Henry Rumayar

      ini Adobe Photoshop Lightroom Cc 2018 bukan Adobe Photoshop Lightroom Classic Cc 2018. kalo yg buat pc biasanya pake yg clasicc

      Reply
      1. wa_

        Gan, perbedaan antara Adobe Photoshop Lightroom Cc 2018, sama yang Adobe Photoshop Lightroom Classic Cc 2018, itu apa ya? thx.

        Reply
  2. wa_

    Gan, kalo bisa cantumkan system reqiurements nya juga ya, cuma saran, thx.

    Reply
  3. reza kusuma

    adobe creative cloud nya error jadi ga bisa di install

    Reply
  4. sanjay

    gan gak bisa diinstall katanya gak kompatibel, error code 188

    Reply
  5. Vidstion

    Kak, saya install tapi muncul pop-up
    “The version of the Adobe Creative Cloud desktop app installled on your system is not compatible with the installer. Download the latest version of the Adobe Creative Cloud desktop app and try again. Error code: 188
    ada solusi kak? kalo ada versi terbarunya mohon diupdate kak makasih…

    Reply
  6. IBPPM

    gan udah coba instal tapi ngak bisa
    error code:188
    karena tidak kompatibel dengan Adobe Creaive Cloud

    mohon solusinya

    Reply
  7. dede

    Kendala instalasi, Adobe Creative Cloud ga cocok.. disuruh update Adobe CC yg kompatibel.. Gmna nih min?

    Reply
  8. Ru

    Masih error code:188, belum bisa dipakai versi yang ini.
    Di-close aja dulu sementara sampai fixed, admin, supaya orang2 ga capek2 download lalu gagal ga bisa install.
    Makasih banyak ya.

    Reply
  9. Harris

    Masih Error dengan sampai ini Code:188, jangan dulu download sebelum dinyatakan clear

    Reply
  10. revggent

    dah bida di download ma di install,tp kok pas di coba dibagian “develop” kok gk bs y?

    Reply
  11. Muhammad

    Saya udah cuba install di 3 komputer.. installer nya ada masalah.. selesai install default preset gak kelihatan… tolong diteliti mas…. sepertinya ada masalah sama installernya

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *